• de therapeut Rianne Willemsens

De Therapeut

In 2008 ben ik als therapeut gestart met mijn eigen praktijk voor Integratieve Psychotherapie in Breda. Hier heb ik jarenlang met veel plezier een praktijk aan huis gehad. In 2018 ben ik verhuisd naar Waalwijk en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe praktijkruimte. Deze heb ik gevonden in Gezondheidscentrum de Lage Leun in Den Bosch (Engelen).

Het werken met mensen is mijn passie. Als therapeut geniet ik van het begeleiden van mensen en van de stappen die mensen nemen om zich beter te voelen. Mijn persoonlijke ervaringen hebben mij geïnspireerd kennis op te doen om anderen te helpen in hun proces en hun eigen krachten te ontdekken en te ontwikkelen.

Ik heb de opleiding voor Integratieve Psychotherapie gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Daarnaast heb ik nog verschillende bijscholingen gevolgd, o.a. EMDR.
Als EMDR Therapeut sta ik vermeld op de website: www.emdr-therapeuten.nl

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) en sta ingeschreven als Registertherapeut RBCZ. Het doel van deze verenigingen is om de belangen van haar leden en die van de cliënten van haar leden te behartigen. Door deze verenigingen worden aan haar leden kwalitatieve- en opleidingseisen gesteld. De klacht- en tuchtregeling valt eveneens onder
deze organisaties.

de Therapeut-Rianne Willemsens